Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@21:34:07 GMT

حضور مردان در جنگ بدون دفاع زنان مثمر نبود

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۹۵۰۹۲

حضور مردان در جنگ بدون دفاع زنان مثمر نبود

نویسنده کتاب " از تو کجا گریزم؟ " گفت: اگربه تاریخ کشور نگاه کنیم موفق میدانی را مدیون زنان خواهیم بود و در دفاع مقدس نیز اگر دفاع زنان نبود، حضور مردان مثمر نبود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، معصومه وکیلی در آئین رونمایی از کتاب "از تو کجا گریزم؟" که امروز _چهارشنبه یازدهم اسفندماه_ ازسوی اداره کل کتابخانه های عمومی استان اصفهان و با همکاری اداره کتابخانه های عمومی شهرستان اصفهان به صورت مجازی در کتابخانه عمومی ولیعصر(عج) برگزار شد، اظهار کرد: آغاز فعالیت من درخصوص نوشتن متون ادبی و چاپ آثار در مجله‌های دانشجویی و فعالیت در گروه‌های فرهنگی بسیج دانشجویی به صورت غیرمتمرکز درطول سال‌های تحصیل شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: انگیزه نوشتن کتاب "از تو کجا گریزم؟" همزمان با شهادت سردار سلیمانی به ذهن من رسید تا فعالیت نویسندگی را به طور جدی شروع کنم و در اولین توفیق، کتاب " از تو کجا گریزم؟ " را به رشته تحریر درآوردم.

این نویسنده افزود: این کتاب سرگذشت واقعی افرادی است که به نقش زنان در اسطوره و بشریت اشاره می‌کند. متأسفانه تا امروز در خصوص نقش زنان در موفقیت جامعه سخنی گفته نشده است اما اگربه تاریخ کشور نگاه کنیم موفق میدانی را مدیون زنان خواهیم بود و در دفاع مقدس نیز اگر دفاع زنان نبود، حضور مردان مثمر نبود.

وکیلی اظهار کرد: کتاب "از تو کجا گریزم؟" حضور زنان در خط دفاع مقدس و پس از آن را روایت می‌کند و بر اساس واقعیت در دو فصل "مهاجر" و "بی‌قرار" نوشته شده است و از روزهای آخر تابستان ۱۳۵۹ با خاطرات زنی به نام لیلا در خرمشهر آغاز می‌شود که در ادامه با فراز و نشیب زندگی و اسارت پدر ادامه پیدا می‌کند. خاطرات با جزئیات ظاهری افراد روایت می‌شود که همین جزئیات، خواننده را با این کتاب همراه می‌کند.

این نویسنده با اشاره به ایده کتاب "از تو کجا گریزم؟" که سرگذشت واقعی دختربچه‌ای ۱۰ ساله در جنگ است، گفت: شخصیت اصلی این کتاب، یکی از بستگان است که در ابتدای کتاب آن را ذکر کرده‌ام، اما بر اساس درخواست خانواده از اسامی مستعار استفاده شده است. ایده اسم کتاب نیز از شخصیت اصلی داستان گرفته شده است که در هر مرحله‌ای عشق (عشق به وطن، عشق به خانواده و عشق به همسر) را تجربه می‌کند و از آن گریز ندارد؛ البته قبل از آن نیز بر اسامی مهاجم، معجزه کن صبر مرا متمرکز شده بودم.

وکیلی افزود: کتاب " از تو کجا گریزم؟ " در دو فصل با عناوین "مهاجر" و "بی‌قرار" نوشته شده است که مهاجر به جنگ و مهاجرت خانواده لیلا از خرمشهر اشاره دارد و بی قرار نیز ازدواج این شخصیت را در برمی‌گیرد.

این نویسنده با اشاره به کتاب بعدی خود در خصوص زندگی نامه دو شهید اظهار کرد: با قدیس سازی شخصیت‌های دفاع مقدس بین جوان‌های امروز فاصله می‌افتد و به همین دلیل سعی شده تا عشق زمینی و دست یافتنی توصیف شود که همین امر موجب شد تا کتاب " از تو کجا گریزم؟ " مورد مطالعه همه اقشار جامعه قرار بگیرد.

به گزارش ایمنا، معصومه وکیلی متولد ۱۳۵۶ فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد مامایی است و در بیمارستان امام خمینی فلاورجان فعالیت می‌کند.

کد خبر 558988

منبع: ایمنا

کلیدواژه: خاطرات جنگ تحمیلی ادبیات دفاع مقدس خرمشهر زنان بسیج كتاب و كتاب خواني کتاب شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۵۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در مقابل هر ۱۰۰ زن فوت شده در ایران چند مرد سال گذشته فوت کردند؟

به گزارش خبرآنلاین، ثبت احوال کشور اعلام کرد: در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵.۶ درصد و زنان ۴۴.۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل (۱۴۰۱) برابر ۵۶.۶ درصد برای مردان و ۴۳.۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵.۶ درصد افزایش داشته است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900249

دیگر خبرها

  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • در مقابل هر ۱۰۰ زن فوت شده در ایران چند مرد سال گذشته فوت کردند؟
  • مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • تلاش فدراسیون کبدی برای ادامه همکاری با «مازندرانی»
  • ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است