Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران گفت: بر اساس اطلاعات موجود تنها ۶۰ تا ۸۰ درصد زنان و مردان مراجعه کننده به گرمخانه های شهرداری تهران اعتیاد دارند و مابقی آنها تنها به علت بی سرپناهی به آنجا مراجعه می کنند. این در حالیست که پایش سلامتی هم در گرمخانه ها صورت نمی گیرد و اطلاعات فقط بر اساس خوداظهاری هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، مالک حسینی با بیان اینکه امسال در گرمخانه ها کرونای فراگیر نداشتیم، گفت: امسال با یک برنامه ریزی مناسب از نظر بهداشتی کرونا کنترل شد. بعد از شیوع کرونا در گرمخانه ها ماسک توزیع شد و روزانه ۳ مرتبه سطوح ضدعفونی می شود.

حسینی با بیان اینکه همه زنان و مردان مراجعه کننده به گرمخانه اعتیاد ندارند، عنوان کرد: ۶۰ درصد از زنان و حدود ۸۰ درصد مردان مراجعه کننده به گرمخانه ها  اعتیاد دارند.

او تعداد گرمخانه های تهران را ۲۰ باب عنوان کرد و گفت:  از این میزان ۴ باب برای زنان و ۱۶باب برای مردان است. طی ۲ سال گذشته به هیچ عنوان با مشکل کمبود فضا مواجه نبودیم و ۲۰ درصد ظرفیت خالی نیز داشتیم.

حسینی درباره برنامه پایش بیماری در گرمخانه ها گفت: امکان پایش در گرمخانه ها وجود ندارد، پرونده های مددکاری براساس خوداظهاری آن ها تنظیم می شود. اگر موردی مشاهده شود ویا دراظهارات مشخص شود بیماری خاصی وجود دارد از اورژانس کمک می خواهیم و یا به پزشکان گرمخانه که به صورت دوره ای با مراکز کارمی کنند، ارجاع می دهیم.

او از اجرای طرح پایش سلامت زنان در مرکز شوش خبر داد و گفت: این ساختمان مشترکا کاربری مددسرا و مرکزجامع کاهش آسیب زنان را دارد و بعضا در این مرکز پایش سلامت انجام می شود. اما مساله این است که امکان اجرای مستمر این پایش وجود ندارد و مراجعان حضور مداوم در گرمخانه ها ندارند.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران گفت: در اداره گرمخانه ها شعار این است که کسی در تهران از بی سر پناهی درمعرض خطر جانی قرار نگیرد، چه از حیث سرما و چه از حیث تغذیه و مسائلی از این دست. یعنی درواقع کسی را نداشتن و بدون پشتوانه بودن را در تهران احساس نکند. در حال حاضر نیزهر فردی داوطلب حضور در گرمخانه ها باشد بدون محدودیت می تواند در آنجا بماند،  گرمخانه ها شبانه روزی شده است و سه وعده خدمات تغذیه ای و پوشاک ارائه می شود.

او همچنین از اجرای طرح بهداشت و درمان در غالب کمک خیرین خبرداد و گفت: مشکلات دهان و دندان یکی از مشکلات زنان معتاد است. با توجه به اینکه زیبایی برای زنان مهم است، شهرداری تهران از طریق خیرین کارهای درمانی  آنها را پیگیری می کند.

بر اساس گزارش سایت شهر، او درباره مشاهداتش از احوالات مراجعه کنندگان به گرمخانه ها توضیح داد: بیش از ۴۰ درصد زنانی که در گرمخانه ها حضور دارند اصلا اعتیاد ندارند و خیلی ازآن ها انسان های شریفی هستند که بی سرپناه مانده اند. به طورمثال اگر کسی خانواده نداشته باشد و یا فرض بر این باشد که با همسرش مشکلی پیدا کند و اصالتا تهرانی نباشد این فرد اگر شب بیرون بماند، بی خانمان تلقی می شود. این فرد یک شب بدون سرپناه بماند با مشکلات بسیاری روبه رو می شود. ما از این دست افراد، تعداد قابل ملاحظه ای داریم کسانی که آبرودارهستند و بنا بر جبر زمانه بی خانمان شدند. لذا اینگونه تصور نکنیم افرادی که وارد گرمخانه ها می شوند بزهکار هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرداري تهران گرمخانه شهرداری تهران گرمخانه ها گرمخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۴۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه

 معصومه توکلی مدیرکل دفتر مشاور و خدمات روان شناختی سازمان بهزیستی کشور در حاشیه آئین بزرگداشت روز روانشناس در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خدمات سلامت، مشاوره و روانشناسی توسط دستگاه‌های مختلف در ستاد‌های مختلف در حال انجام است، اما موضوع این است که کفایت و جامعیت آنها به جایی نرسیده است که بتوانند به اندازه کافی در دسترس  مردم باشند و از این خدمات استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلاتی که در این راستا وجود دارد تعرفه خدمات مشاوره و روانشناختی  است، افزود: همانگونه که در جریان هستید علیرغم اینکه تعرفه این خدمات بالا نیست و طبق مصوبه هیئت وزیران اعلام می‌شود، اما از آنجا که برای نتیجه گیری از موضوع مراجعه به روانشناس نیازمند این  هستیم که چندین جلسه  در برخی مواقع ۱۰ تا ۱۲ جلسه  مراجعه کنیم این رقمی که فرد باید بپردازد بالا است.

مدیرکل دفتر مشاور و خدمات روان شناختی سازمان بهزیستی کشور خاطر نشان کرد: بیمه خدمات مشاوره و روانشناسی یکی از درخواست‌هایی است که جامعه روانشناسی دارند و تلاش شده کار‌هایی انجام شود که متاسفانه اکنون بسیار محدود و قلیل است.


توکلی عنوان کرد: حتما نیاز است که نظام بیمه دقیق کامل و جامع همانگونه که در نظام بیمه‌ای سلامت جسم است در سلامت روح نیز اتفاق بیفتد.


وی با بیان اینکه اثر بخشی خدمات همواره مورد توجه بوده است، بیان کرد:  خدماتی که قرار است به آحاد مردم ارائه شود باید اثر بخش بوده و نیاز آنها را مرتفع کند در امر مشاوره اینکه فرد  بخواهد بهره کافی ببرد نیازمند  مداومت است.

توکلی عنوان کرد: مانند بیماری جسمی که مراجعه می‌کنید و  برای درمان تا مدتی باید تحت نظر باشید در مداخله خدمات روانشناختی هم  همین گونه است، متاسفانه مردم خیال می‌کنند با یک بار مراجعه به روانشناس به صورت کامل مشکلشان برطرف می‌شود در صورتی که مسئله بهداشت روان بسیار پیچیده‌تر از مسائل جسمی است  و می‌طلبد که به این موضوع دقیق‌تر فکر کنیم.

وی گفت:  باید برای افرادی که نیاز به مداخله روانشناختی دارند  و بضاعت پرداخت این هزینه را ندارند تدابیری اتخاذ شود.

مدیرکل دفتر مشاور و خدمات روان شناختی سازمان بهزیستی کشور، افزود: ما در سازمان بهزیستی خط مشاوره ۱۴۸۰ از ۸ صبح تا ۱۲شب خدمات رایگان مشاور تلفنی به آحاد مردم ارائه می‌دهد این خدمات بدون اینکه فرد بخواهد اسمش را اعلام کند و یا اطلاعاتی از خود ارائه بدهد انجام می‌شود.

توکلی با اشاره به اینکه خدمات دقیق و کامل مشاوره باید حضوری انجام شود، افزود:  بهزیستی برای مشاور حضوری نیز به اقشار نیازمند مشاوره رایگان ارائه می‌دهد.

وی اظهارکرد: سند خدمات جامع سلامت روان و  موضوعات مرتبط با آن در کشور از چندسالی که منقضی شده ابلاغ مجدد این سند که وظایف هر دستگاه در آن نوشته شده میتواند کمک  کند که‌همه دستگاه‌ها بینشان هم افزایی انجام شود و در کنار هم خدمات بهتری ارائه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • پایش سلامت روان در کشور؛ دومین اختلال روانی درمیان ایرانیان چیست؟
  • تمدید خودکار بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • تمدید سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ وضعیت افسردگی در کشور