Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مطابق با نتایج طرح آمارگیری گذران وقت پاییز و زمستان ۹۸ و بهار و تابستان ۹۹ مرکز آمار ایران، مردان ۱۵ ساله به بالا پس از فعالیت‌های رسیدگی و خودمراقبتی، بیشترین وقت خود را با متوسط زمان چهار ساعت و ۵۹ دقیقه صرف اشتغال و فعالیت‌های مربوط به دستمزد می‌کنند. 

همچنین سومین فعالیتی که مردان ۱۵ ساله به بالا وقت خود را صرف آن می‌کنند معطوف به فرهنگ، فراغت، رسانه‌های گروهی، تمرینات ورزشی  و فعالیت‌های تفریحی با چهار ساعت و ۳۵ دقیقه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهم مردان از دقایقی که صرف اعضای خانواده می‌کنند

از سوی دیگر، این مردان به طور متوسط تنها یک ساعت و ۲۷ دقیقه از شبانه روز را صرف آداب و رسوم دینی، معاشرت و ارتباط، تنها ۵۳ دقیقه صرف خدمات خانگی بدون مزد برای اعضای خانواده نظیر تهیه غذا و نگهداری از حیوان خانگی، نگهداری از منزل، ۲۲ دقیقه صرف یادگیری، ۱۲ دقیقه صرف خدمات مراقبتی بدون مزد برای اعضای خانواده نظیر مراقبت از کودکان و اعضای خانواده، ۳ دقیقه صرف تولید کالا برای استفاده خود مانند ماهیگیری و کشاورزی و تنها ۲ دقیقه را صرف کار داوطلبانه بدون مزد می‌کنند.

و اما زنان در طول شبانه‌روز چه می‌کنند؟

 زنان ۱۵ ساله به بالا نیز بیشترین وقت خود در یک شبانه روز را صرف رسیدگی و خودمراقبتی نظیر خواب، خوردن و آشامیدن با متوسط زمان ۱۱ ساعت و ۴۱ دقیقه می‌کنند. پس از رسیدگی و خودمراقبتی بیشترین فعالیتی که زنان در یک شبانه روز مشغول آن هستند معطوف به خدمات خانگی بدون مزد برای اعضا خانواده نظیر تهیه غذا و نگهداری از منزل با چهار ساعت و ۴۶ دقیقه می‌شود.

همچنین فرهنگ، فراغت، رسانه‌های گروهی و تمرین‌های ورزشی نیز سومین فعالیتی است که زنان به طور متوسط ۳ ساعت و ۳ دقیقه زمان در طول شبانه روز صرف آن می‌کنند.

از سوی دیگر این زنان به طور متوسط یک ساعت و ۴۴ دقیقه از شبانه روز را صرف معاشرت و ارتباط و آداب و رسوم دینی، ۳۸ دقیقه دقیقه صرف اشتغال و خدمات مراقبتی بدون مزد برای اعضا خانواده، ۲۳ دقیقه صرف یادگیری، ۵ دقیقه صرف تولید کالا برای استفاده خود نظیر کشاورزی و ۲ دقیقه صرف کار داوطلبانه بدون مزد می‌کنند.

سومین دوره آماری طرح آمارگیری گذران وقت در پاییز و زمستان ۹۸ و بهار و تابستان ۹۹ در نقاط شهری کشوری اجرا و نتایج فوق معطوف به دوره یک ساله ۹۹ـ ۹۸ است.

کد خبر 587196 برچسب‌ها مردان خواب اوقات فراغت آمار زنان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مردان خواب اوقات فراغت آمار زنان اعضای خانواده بدون مزد دقیقه صرف شبانه روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۹۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟

آفتاب‌‌نیوز :

از تعداد فوت های ثبت شده در سال ۱۴۰۲، ۵۵/۶ درصد مرد و۴۴/۴ درصد زن بوده‌اند.

در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵/۶ درصد و زنان ۴۴/۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶/۶ درصد برای مردان و ۴۳/۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و ۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵/۶ درصد افزایش داشته است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • دیر پدری و دیر مادری؛ خطر گسست نسلی!
  • مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است
  • انسیه خزعلی : الگوی ایرانی - اسلامی را در خانواده ها احیا می کنیم/ جنبش تعهد به خانواده را مطرح کرده ایم