Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه > سلامت - ایلنا نوشت: رییس اداره سلامت میانسالان وزارت بهداشت با بیان اینکه بیماری‌های قلبی و عروقی مهمترین و اولین عامل مرگ و میر در زنان ایرانی است، گفت: براساس آمار بروز سرطان پستان روند صعودی داشته‌است.

مطهره علامه با تاکید بر تحرک جسمانی در زنان گفت: فعالیت فیزیکی عاملی است که در همه ابعاد سلامت زنان از سلامت جسمی تا سلامت روانی و سلامت باروری موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهمترین و شایع‌ترین علت ناتوانی‌ در زنان افسردگی و اضطراب است که با انجام فعالیت‌ جسمانی می‌توان از آن پیشگیری و شادابی، نشاط، اعتماد به نفس، عزت نفس زنان و کیفیت زندگی آنان را افزایش داد.

وی افزود: ورزش و فعالیت‌ فیزیکی در کاهش بیماری‌های کشنده زنان از جمله بیماری قلبی عروقی و سرطان‌ها نیز اثر پیشگیری‌کننده دارد. با افزایش فعالیت‌ ورزشی با صرف هزینه بسیار ناچیز می‌توان از هزینه‌های زیادی که بیماریهای فوق بر خانواده تحمیل می‌کنند، پیشگیری کرد.

رییس اداره سلامت میانسالان وزارت بهداشت با تاکید براینکه بیماری‌های قلبی و عروقی مهمترین و اولین عامل مرگ و میر در زنان کشور است، تصریح کرد: تمام عوامل خطر که یک خانم را به بیماری‌های قلبی و عروقی، فشار خون بالا، چربی خون بالا، چاقی، دیابت و... مبتلا می‌کند با فعالیت‌ جسمانی منظم و مستمر قابل کنترل، قابل پیشگیری و قابل درمان است.

وی تصریح کرد: یک زن می‌تواند با انجام تمرینات ورزشی به مدت ۳۰ دقیقه در روز یا حداقل در ۵ روز هفته و البته با توجه به شرایط و بیماری خود از بسیاری از مشکلات قلبی و عروقی و عوامل خطر آن پیشگیری کند.

علامه بیان کرد: متاسفانه زندگی بدون تحرک در زنان ایران دو برابر مردان است و این خطر ابتلا به بیماریها را برای زنان بیش از مردان افزایش می‌دهد.کم‌تحرکی در زنان بیشترین فاکتور خطر برای زنان است که نقش مهمی در مرگ و میر و ناتوانی زنان دارد. بنابراین اگر قرار باشد برنامه‌ای برای اولویتهای سلامت زنان در نظر گرفته شود، اولین و مهمترین اقدام، افزایش فعالیت‌ جسمانی و ورزشی در زنان در گروه‌های سنی مختلف است.

او به مشکلات باروری در زنان اشاره کرد و ادامه داد: مسئله ناباروری یکی از مشکلاتی است که جامعه زنان با آن روبروست که اگر به علت سندرم متابولیک، تخمدان پلی کیستیک و مقاومت به انسولین باشد با انجام فعالیت‌ جسمانی قابل پیشگیری و قابل درمان است و سبب می‌شود زنان از کیفیت زندگی مناسب برخوردار باشند، مسئله ناباروری حل شده و استحکام در روابط خانوادگی‌ برقرار شود. بنابراین هیچ جنبه‌ای از سلامت زنان نیست که فعالیت فیزیکی در آن تاثیر مستقیم و بسزایی نداشته باشد.

رییس اداره سلامت میانسالان وزارت بهداشت با اشاره به فعالیت معاونت بهداشت وزارت بهداشت در زمینه پیشگیری گفت: در چارچوب پیشگیری از بیماری‌ها نیز یکی از عوامل بسیار مهم مسئله کنترل عوامل خطر است، مهمترین عوامل خطر شامل تغذیه نامناسب، استعمال دخانیات و زندگی بدون تحرک هستند که در هفته سلامت زنان در سال جاری به ترویج فعالیت جسمانی در نظر گرفته شده است.

علامه با اشاره به گرفتاری‌های اسکلتی عضلانی در زنان گفت: بیماریهای اسکلتی عضلانی از پوکی استخوان تا آرتروز زانو یا کمردردهای ساده و ... با فعالیت‌ ورزشی و تمرینات مناسب قابل پیشگیری و درمان و کنترل هستند. بویژه در پوکی استخوان که یک بیماری خاموش است، اصرار داریم که زنان ورزش‌های متحمل وزن را انجام دهند تا توده استخوانی‌شان افزایش پیدا کرده و مبتلا به این بیماری و شکستگی استخوان ناشی از آن نشوند.

وی افزود: همچنین با توجه به اینکه عمده زنان بویژه مادران، مدیر سلامت خانواده هستند، این اطلاع‌رسانی برای ترویج فعالیت فیزیکی و اقدام عملی زنان برای انجام فعالیتهای ورزشی می‌تواند الگویی برای سایر اعضای خانواده باشد تا فعالیت جسمانی در خانواده نهادینه شود و به الگوی رایج روزمره در برنامه‌های خانواده‌ها تبدیل گردد.

او با اشاره به آمارهای موجود درباره سلامت زنان گفت: براساس آمار بروز سرطان پستان روند صعودی داشته است، اما سرطان پستان یک سرطان قابل پیشگیری و قابل درمان است و زنان ایران بدون ترس از آن باید برای غربالگری اقدام کنند. خوشبختانه امید به زندگی زنان در این سال‌ها افزایش داشته اما نکته مهم این است که با افزایش سن، زنان دوره طولانی‌تری را با بیماری‌ها مواجه هستند، بنابراین مراقبت‌ها هم از جانب خودشان و هم از سوی سازمانهای ارایه دهنده خدمت باید جدی‌تر گرفته شود و پیشگیری به عنوان یک اصل در اولویت قرار گیرد.

 

 

۴۲۴۲

کلید واژه‌ها : سرطان سینه - سرطان -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۰۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدصادق خیاطیان با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویدادهای علمی وفناوری در حوزه سلامت، از جمله کنگره کنسرژنومیکس، تصریح کرد: شکل گیری کمیته تجاری سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه ای است که می تواند در شکل گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور، اثربخش باشد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم آماده تقویت و حمایت از استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه هایی است که مورد تایید کمیته تجاری سازی در نمایشگاه یا جشنواره ایده تا استارت ‌اپ قرار می گیرند.

رئيس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه سلامت از موضوعات راهبردی صندوق است، معاونت توسعه این نهاد، را مسئول همکاری های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسرژنومیکس معرفی کرد .

 مصطفی زمانیان عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با بیان اینکه بر اساس بررسی های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند می توانند در مدل‌های تامین مالی پروژه های اجتماعی مشارکت کنند افزود : صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل ها می‌تواند انگیزه ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه گذاران حوزه سلامت به ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

در بخش دیگری از این نشست، دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت و رئيس کنگره کنسرژنومیکس درباره شکل دهی برنامه هایی که در دستور کار کنگره قرار دارد و جذب کمک نهادهای مالی برای برگزاری این رویداد، توضیحاتی ارائه کرد. 

همچنین سیدجواد مولا دبیر علمی کنگره کنسرژنومیکس، نحوه برگزاری این رویداد را تشریح کرد.

در ادامه این نشست، پرویز کرمی دبیر کمیته تجاری سازی کنگره کنسرژنومیکس ضمن تشکر از اهتمام صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت های حوزه پیشگیری و درمان گفت: امسال برای نخستین بار در کنار موضوع و اهداف علمی کنگره کنسرژنومیکس، تلاش شده برای شکل دهی زیست بوم پیشگیری و شخصی سازی درمان و شبکه سازی در ان اقدام شود. 

دومین کنگره کنسرژنومیکس با محورهای تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکرهای سرطان، از 2 تا 4 آبان ماه 1403 در تهران برگزار می شود. 

این رویداد در سه بخش علمی، تجاری سازی و مسوولیت پذیری اجتماعی، میزبان علاقه مندان خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد